به گزارش راهبرد معاصر، عضو گروه پژوهشی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جلوگیری از سرطان با مصرف زیتونجنوبی گفت: اسید استیریک، لینولئیک، آراشیدیک، میریستیک، اولئیک اسید، لینولئیک اسید و پالمیتیک اسید، ویتامین E و A، گلیکوزید، مواد تلخ، تانن و ساپونین در زیتون گزارش شده است.
دکتر ساره حسینی با اشاره به این که زیتون اثر محافظتی روی سلولها دارد و میتواند خطر التهاب و تخریب را در آنها کاهش دهد، گفت: این گیاه شدت آسم، آرتروز و التهاب مفاصل را کاهش میدهد و از سرطان روده جلوگیری میکند.
وی افزود: زیتون آرامبخش و برای ناراحتیهای عصبی مفید است، به دفع سنگهای صفراوی کمک میکند و خاصیت ملینی دارد.
عضو گروه پژوهشی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی گفت:از این گیاه برای کاهش مسمومیتهای ناشی از ترکیبات سرب استفاده میشود و برای سرفههای کهنه و خشک اثرات درمانی مفید دارد.
دکتر حسینی افزود: پوست و برگ درخت زیتون دارای خواص تب بر و برگ زیتون درمانکننده فشار خون و زخمهای عفونی است.
وی با بیان اینکه جوشانده برگ این گیاه برطرفکننده نقرس و روماتیسم است، افزود: جویدن برگ زیتون برای از بین بردن زخمهای دهان مفید است و دمکرده برگ آن داروی خوبی برای پایین آوردن فشارخون و اوره خون میباشد و حالت برافروختگی را از بین میبرد./صداوسیما